Luna

Luna ( Eluna v. Reino Animal )
 
Luna is onze eerste IJslander en door haar hebben we dit geweldige ras leren kennen. Luna is super lief naar mensen en geweldig met onze kinderen , maar helaas niet altijd even lief naar andere honden. Dit komt omdat ze als pup een paar keer overdonderd geweest is door een veel grotere pup op de hondenschool. Ze zal nooit een andere hond gaan aanvallen ,maar als ze te snel op haar afkomen hebben ze een snauw beet. Luna is gesteriliseerd.
Met haar doen we ook nog agility ,maar op een lager pitje . Ze heeft het vroeger zeker niet slecht gedaan en was zelfs ooit geselecteerd voor het Belgisch kampioenschap . En heeft een paar mooie erenplaatsen bij elkaar gelopen. Ze loopt nu nog junior-agility met onze dochter. Het gaat niet meer zo snel ,maar ze doet het zo graag dat we nog wel even doorgaan.Op het Limburgs kampioenschap agility 2016 heeft Luna een mooie 2de plaats behaald bij de veteranen .
Met Luna heeft onze dochter al 4 jaar op rij de wisselbeker voor juniorhandeling gewonnen op de clubdag van de IJslandse hondenvereniging.